Werkwijze

particuliere klanten

De wensen van de klanten vertalen naar een passend en creatief interieur. Dat is mijn passie! Door de wensen grondig te analyseren komen we tot creatieve en unieke ideeën, die samen smelten tot één mooi geheel. Ik visualiseer deze ideeën in moodboards, 2D en 3D tekeningen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de sfeer en heb je echt het gevoel dat je er doorheen kunt lopen in gedachten. Samen bespreken we of het aan de verwachtingen voldoet en kijken we naar verdere mogelijkheden.

Opdrachtgevers

Architecten of andere opdrachtgevers help ik met het uittekenen van projecten. Ik kan op locatie werken of vanuit mijn eigen kantoor. Voor vragen neem gerust contact op.  

Mijn missie

Is om interieurs te ontwerpen die je omarmen in comfort, luxe en gezelligheid. Om dit te delen met vrienden en familie. Een plek waar iedereen graag wilt zijn. 

mijn Visie

Een balans tussen praktisch comfort en design. Ik houd van contrasten in interieurs om ze uitdagend en spannend te houden, maar natuurlijke materialen mogen zeker niet ontbreken in mijn interieurs. Dit geeft het gevoel van rust en luxe. 

mijn strategie

Door het achterhalen van de klantwensen kan ik gericht aan het werk om tot een passend ontwerp te komen. Een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijk ontwerp voor jouw interieur.