Over Voorwaarts Design

Voorwaarts Design

Na het afronden van mijn studie op het HMC als interieuradviseur ben ik Voorwaarts Design gestart. Ondernemen en het gevoel voor interieurs is iets wat ik altijd leuk heb gevonden. Dit is dan ook met de pap lepel erin gegoten aangezien mijn ouders een eigen bedrijf hebben in timmer en interieurbouw. 

Het uitdenken en tekenen van interieurs vind ik ontzettend leuk om te doen. De wensen van de klant vertalen naar een interieur wat helemaal bij hun past is mijn doel. Een huis dat voelt als echt thuis komen dat lukt altijd wel, maar een huis waar je echt trots op kunt zijn is een bijzonder mooi gevoel wat je alleen ervaart als echt over nagedacht is.  

The little details make the magic 

Iris de Vreede

Voorwaarts Design. Die naam is niet zomaar bedacht. Mijn overgroot opa Theun van den Beldt begon in 1921 scheepswerf Voorwaarts. Zijn zoon Teun, mijn opa, heeft de scheepswerf later overgenomen. 

Scheepswerf Voorwaarts was erg succesvol. Helaas is het bedrijf in 1987 gestopt. Er was geen opvolger in de familie. Het gezin Van den Beldt bestond uit vier dochters en die hadden geen interesse om het familiebedrijf voort te zetten. Daarom vond ik het een leuk idee om de naam Voorwaarts te gebruiken voor mijn bedrijfsnaam. Een nieuw bedrijf met een knipoog naar het verleden. Tenslotte was Teun ook een designer, maar dan in de scheepsbouw. 

Scheepswerf "Voorwaarts" 1921-1987

Voorwaarts Design scheepswerf Voorwaarts

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. We zijn nooit uitgeleerd. Ik vind het leuk mij te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen en workshops. Zo blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en leer ik nieuwe technieken.  

"we zijn nooit uitgeleerd"